Foto: Bildbyrån

"Ancelotti eller Hiddink kan ersätta Mourinho i Chelsea"

Publicerad: 2015-10-28 10:42 England

José Mourinho menar att han inte behöver en försäkran för sitt jobb. Men Carlo Ancelotti och Guus Hiddink fortsätter placeras i Chelsea.

Chelsea åkte ur ligacupen igår kväll efter straffsparksläggning mot Stoke City. Den portugisiske managern José Mourinho blir alltmer pressad, men känner inte att han behöver fler försäkringar för sitt jobb.

– Jag behöver inte mer. Min generella situation är fantastisk. Jag har en ledig dag i morgon, en fantastisk familj. Jag kan sova gott varje natt. Jag kommer njuta av min dag och torsdag, säger Mourinho enligt Goal.com.

Men samtidigt fortsätter spekulationerna om vem som kan ersätta Mourinho. En av kandidaterna är Chelseas förre tränare Guus Hiddink - som öppnar för en återkomst.

– Toppklassfotboll är alltid attraktiv. Jag har fått en del bud på sistone, men det var inga jobb som jag ville ha. Vi får se, vi måste bara vänta nu, säger Hiddink till Voetbal International.

En annan före detta Chelsea-tränare som är på tapeten är Carlo Ancelotti, som varit utan klubb sedan han fick sparken av Real Madrid i somras.

Daily Mirror skriver att italienaren ligger bra till om Mourinho får sparken. Men Ancelotti kommer inte överväga en comeback i Chelsea om det inte handlar om ett permanent kontrakt.

Det har tidigare ryktats om att Londonklubben kan hämta in en interimmanager resten av säsongen för att sedan försöka locka över Pep Guardiola i sommar.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com