Vad är Fotbolltransfers.com?

Publicerad: 2010-01-01 19:28 Fotbolltransfers.com

Följer du Silly Season slaviskt? Då har du kommit rätt. För det är det enda vi skriver om. Fotbolltransfers.com är Sveriges största sajt om fotbollsövergångar. Här hittar du allt mellan himmel och jord vad gäller övergångar. Men Fotbolltransfers.com är mer än bara nyheter.

Vår ambition är att ge dig som läsare/besökare tre ytterst viktiga ingredienser för din bevakning av dina favoritlag och ligor.

1. Nyheter om Silly Season – från europeiska ligor till division 1 i Sverige.

2. Värdering, information och statistik om enskilda spelare och klubbar.

3. Tabeller och listor för senaste övergångar, kontraktslösa spelare och mycket annat.

Över lag kommer vi att hålla våra texter ganska korta – tillräckligt för att Du ska få all relevant information om en viss nyhet.

Vi värderar alla spelare från Superettan och uppåt. Förutom Sverige bevakar vi Spanien, Italien och England. Just nu har vi toppklubbarna i respektive land, men tanken är att fylla på med resterande lag. Dessutom har vi något som heter Övriga Europa – där inkluderas fler stora lag utanför de tre stora ligorna, såsom Bayern München.

Dessutom följer vi de svenska utlandsproffsen, kontraktslösa spelare i Sverige och utländska spelare som lämnat Sverige.

I alla dessa ligor finns en lagprofil, där finner Ni alla spelare i truppen. Vår ambition är att hitta följande information om varje spelare: kontraktslängd, agent, ålder, vikt, längd, position, moderklubb och klubbhistorik med statistik. Därtill värderar vi alltså spelaren.

Är du intresserad av allt det här är detta platsen för dig!
 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com