Foto: Clive Brunskill/Bildbyrån

Solskjaer: "Så länge United tror på mig spelar Carraghers åsikt ingen roll"

Publicerad: 2021-10-20 10:22 England

Manchester Uniteds norske manager Ole Gunnar Solskjaer hymlar inte om att han är pressad. Han känner dock att laget gjort stora framsteg sedan han tog över.

Leicester City besegrade Manchester United med 4-2 i ligan i helgen. Ett resultat som fått fart på kritiken mot Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United har enbart vunnit två av sina sju senaste matcher. Den norske managern kommenterar nu sin framtid.

– Det är press hela tiden. Det finns naturligtvis press på mig, men vi har varit med om det här tidigare och kommit starkare igenom det som lag och som individer. Jag ser bara fram emot svaret (på planen). Jag är i dialog med klubben hela tiden så det är en öppen och ärlig diskussion, säger Solskjaer enligt The Guardian.

Trots kritiken känner Solskjaer att Manchester United tagit flera kliv sedan han ersatte José Mourinho.

– Vi har utvecklats under åren sedan jag anlände. Sexa, trea, tvåa (i ligan). Du kan se framstegen, utvecklingen och förbättringen, säger han och fortsätter:

Phil Noble/Bildbyrån

– Vi vill fortfarande bli bättre den här säsongen. Vi har värvat spelare som har höjt förväntningarna. Andra lag har värvat spelare och också blivit bättre, så vi är i samma båt som alla topplagen.

Jamie Carragher, numera tv-expert, har uttryckt att Manchester United måste sparka Solskjaer om man vill bli framgångsrika igen. Norrmannen menar dock att Liverpools tidigare backstjärna har en agenda med utspelet.

Peter Powell/Bildbyrån

– Vi har även Liverpool på söndag, så Jamie tittar alltid på de här små sakerna. Jag har mina värderingar. Jag har mitt sätt att coacha och jag tror på mig själv, och så länge klubben tror på mig är jag ganska säker på att Jamie Carraghers åsikt inte kommer att förändra det, säger Solskjaer.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com