Foto: Daniele Mascolo/Bildbyrån

Tottenham höjer budet på Romero - men affären kan kollapsa

Publicerad: 2021-07-31 10:27 Italien

Tottenham har höjt sitt bud på Cristian Romero, men förhandlingarna med Atalanta är på väg att bryta samman, enligt Sky.

Den argentinske landslagsmannen Cristian Romero, 23, är sedan tidigare överens med Tottenham om de personliga villkoren.

Atalanta har dock satt en prislapp på 55 miljoner euro, som ingen av de intresserade klubbarna erbjudit så här långt.

Nu rapporterar trovärdiga Sky Sport Italia att Tottenham och Atalanta hade ett nytt möte på fredagen och att budet från engelsmännen höjdes till 50 miljoner euro inklusive bonusar.

Men trots att Spurs nu närmar sig Atalantas prislapp slutade inte mötet bra. Enligt uppgifterna riskerar affärer att fallera helt. De närmaste timmarna sägs kunna bli avgörande.

Transferexperten Gianluca Di Marzio uppger också att förhandlingarna mellan Spurs och Atalanta strandat, även om Romero pushar för övergången.

Sky menar att Atalanta vill ha Merih Demiral (Juventusi), Takehiro Tomiyasu (Bologna) eller Luiz Felipe (Lazio) som ersättare - om Romero skulle lämna.

Massimo Pinca/Bildbyrån

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Atalanta redan är överens med Hellas Verona om en mittback. Det handlar om Matteo Lovato.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com