Foto: Glyn Kirk/Bildbyrån

Liverpool satsar på Bissouma eller Gravenberch?

Publicerad: 2021-07-02 10:28 England

Yves Bissouma, 24, och Ryan Gravenberch, 19, är två heta alternativ för Liverpool i jakten på Georginio Wijnaldums ersättare, enligt uppgifter.

Georginio Wijnaldum valde att inte förlänga sitt utgående kontrakt med Liverpool. Mittfältaren har istället skrivit på för Paris Saint-Germain.

Jürgen Klopp är på jakt efter en ersättare till den holländske landslagsmannen. Det har bland annat ryktats om Lilles portugis Renatos Sanches.

Men nu uppger Liverpool Echo att Sanches inte är ett alternativ i Liverpool. Dessutom kommer intresset för Aston Villas kugge John McGinn inte konkretiseras i sommar.

Intresset för Borussia Mönchengladbachs mittfältare Florian Neuhaus har svalnat, medan utköpsklausulen för Portos mittfältare Otavio stigit rejält vilket skrämt Liverpool.

Enligt tidningen finns det fortfarande seriöst intresse för två mittfältare: Yves Bissouma och Ryan Gravenberch.

Stanley Gontha/Bildbyrån

Bissouma imponerade stort i Premier League den gångna säsongen och Brighton får svårt att behålla honom. 24-åringen har två år kvar på sitt kontrakt.

Gravenberch har i sin tur fler storklubbar efter sig. Ajax hoppas dock behålla jättetalangen minst en säsong till. Men även 19-åringens avtal löper ut 2023.

David Lind
david@fotbolltransfers.com