Foto: Juan Medina/Bildbyrån

Luis Suárez om Liverpool-ryktena: "Tänker inte på att lämna"

Publicerad: 2021-06-22 14:29 Spanien

Det har ryktats att Luis Suárez kan återvända till Liverpool. Men Atletico Madrids anfallare har inga planer på att återvända till Premier League.

Luis Suárez, 34, lämnade Barcelona för Atletico Madrid inför den gångna säsongen. Han blev omedelbart spansk mästare med sin nya klubb.

Anfallaren skrev på till 2022, men har en möjlighet att bryta den här sommaren. Suárez har kopplats ihop med en flytt tillbaka till Liverpool. Nu bemöter han ryktena.

– För tillfället njuter jag av min tid här. Jag tycker om det här, vi trivs bra i Spanien - det finns ingen anledning att tänka på att jag ska lämna, säger han till World Soccer Magazine.

– När jag tänker på hur bra jag har anpassat mig i Atletico och den tro tränaren har visat för mig, var det enkelt det rätta beslutet för mig, fortsätter 34-åringen.

Suárez är dessutom tydlig med att han inte skulle kunna representera någon annan klubb i Premier League.

Det hade varit speciellt att vinna ligan med Liverpool, men jag är glad att deras väntan nu är över.

– Att spela för något annat lag än Liverpool i England skulle vara svårt. Jag hade, och hoppas att jag fortfarande har, en så bra relation med Liverpool fans att det skulle vara konstigt för mig att spela för någon annan, säger han och fortsätter:

Lee Smith/Bildbyrån

– Det hade varit speciellt att vinna ligan med Liverpool, men jag är glad att deras väntan nu är över. De ser ut som ett lag som kommer att konkurrera i många säsonger framöver även om den gångna inte har varit den bästa. De är tillbaka där de hör hemma.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com