Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Souness sågar Mané: "Det är respektlöst"

Publicerad: 2021-05-14 15:06 England

Liverpool tog under torsdagen en blytung seger borta mot Manchester United. Sadio Mané var dock inte lika sugen på att fira segern, som manager Jürgen Klopp. Nu kritiseras han av Graeme Souness.

Liverpools anfallare Sadio Mané, 29, har haft en tuff säsong och har ibland petats från startelvan. Efter lagets 4-2-seger borta mot rivalen Manchester United var han inte sen med att uttrycka sitt missnöje mot managern Jürgen Klopp.

Efter att ha startat matchen på bänken men blivit inbytt i den 73:e matchminuten ville tränare Klopp tacka Mané med en handskakning. Det ville inte stjärnan som istället gick därifrån.

Ett beteende som nu ifrågasätts av tv-experten Graeme Souness - som både spelat för och tränat Liverpool.

– Det är respektlöst. Det har aldrig hänt mig, men om jag vore manager skulle jag inte vara nöjd. Jag tycker att han borde ha skakat hand, han ville inte krama (Klopp), men du borde visa lite respekt. Främst så är det respektlöst mot klubben, säger Souness till Sky Sports och fortsätter:

Jasmin Walter/Bildbyrån

– Han är inte nöjd med att bli bänkad, men kan han verkligen argumentera emot det? Han har inte haft en fantastisk säsong, hur kan han då argumentera mot det faktum att han varit avbytare och Liverpool har vunnit med 4-2 på Old Trafford? 

Även Roy Keane, som spelade i Manchester United mellan 1993 och 2005, uttalar sig om situationen. 

– Spelaren var i obalans, men det finns en ny trend bland tränare - att gå på planen och göra handskakningar med alla. När jag var spelare ville jag inte att tränaren skulle ge mig "high fives", säger Keane.

Ed Sykes/Bildbyrån
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!