Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Eriksson om årets Djurgården: "Nog den bästa grupp jag varit med i"

Publicerad: 2021-05-04 09:00 Allsvenskan

Djurgårdens IF har inlett säsongen med fyra raka segrar. Nu hyllar lagkapten Magnus Eriksson, 31, spelartruppens inställning.

Under måndagskvällen besegrade Djurgårdens IF de regerande svenska mästarna Malmö FF med 3–1 på hemmaplan. Ett resultat som var i underkant.

Nu har Djurgården tagit en tidig ledning i årets Allsvenskan. Man är det enda laget som vunnit de fyra inledande omgångarna.

Lagkapten Magnus Eriksson, 31, är nöjd med stockholmsklubbens inledning på säsongen. Det berättar han för Fotbollskanalen.

– Vi är bra och jag har varit inne på det förut, att vi är väldigt ärliga i vårt sätt att gå till match och träning. Det är något som kännetecknar oss. Vi tycker det är extremt roligt att tävla och vinna även i träning och komma till match, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter om stämningen i laget:

Andreas L Eriksson/Bildbyrån

– Vi har ett jäkla go och harmoni i laget. Det är något extra och det är en fantastisk grupp - nog den bästa jag varit med i.

Magnus Eriksson assisterade Nicklas Bärkroth till 1–0-målet i går kväll. Det var hans fjärde framspelning för säsongen - på lika många matcher.

Hans kontrakt med Djurgården sträcker sig till och med sista december 2023.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com