Foto: Shaun Botterill/Bildbyrån

Crouch om Liverpools anfallstrio: "Jag skulle inte sälja någon av dem"

Publicerad: 2021-04-19 16:12 England

Liverpool har en tung säsong i backspegeln. Nu varnar Peter Crouch de regerande mästarna från att sälja någon i anfallstrion.

Liverpools kräftgång i Premier League i vintras innebär att laget har ett prekärt utgångsläge de sista omgångarna av säsongen om man ska sluta topp fyra.

Samtidigt ryktas storklubben genomgå en renovering i spelartruppen. Nu varnar tidigare Liverpool-anfallaren, och experten i brittisk teve, Peter Crouch storklubben för att sälja någon av anfallarna.

Låt oss sätta vad Salah, Mané och Firmino har uppnått i sammanhanget.

Peter Powell/Bildbyrån

Han menar att Jürgen Klopp skulle få ångra en försäljning av Sadio Mané, Roberto Firmino eller Mohamed Salah. Även om han medger att det skulle vara spännande att se dem i en annan miljö.

– Jag skulle inte sälja någon av dem. Varför skulle du ens tänka på att göra det om inte någon av dem ville gå? Jag förstår att Sadio Mané och Roberto Firmino inte har nått de höjder vi har förväntat oss av dem den här säsongen, men det betyder inte att deras tid är slut, säger Crouch enligt Goal och fortsätter:

– Det stör mig att vi lever i en värld där kulturen att vifta bort folk växer för varje dag. En spelare är formsvag under en säsong? Sälj honom. En manager underpresterar? Sparka honom. Det är ett eländigt sätt att fortsätta på, och låt oss bara sätta vad Salah, Mané och Firmino har uppnått i sammanhanget. Det är trion som tog titeln till Liverpool efter 30 år. Jag slår vad om att om Mané eller Firmino skulle vara spännande i vilken annan klubb som helst.

Jesper Ottoson
jesper@fotbolltransfers.com