Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Aron Jóhannsson: "Om det finns en möjlighet som är mycket bättre så..."

Publicerad: 2020-10-30 19:09 Allsvenskan


Hammarbys anfallare Aron Jóhannsson kopplas ihop med en flytt till MLS. Han öppnar nu för en övergång.

Aron Jóhannsson, 29, har gjort tio mål i Allsvenskan i år. Det har tidigare ryktats att Hammarby IF är redo att sälja honom i vinter.

Uppgifter har även gjort gällande att Jóhannsson är sugen på en flytt till Major League Soccer och att det finns intresse från Nordamerika.

– Jag har faktiskt också läst om det. Men jag vet inte vad som händer efter säsongen, säger anfallaren till SportExpressen.

– Jag har hört lite om intresse från andra länder men det är inte något jag tänker på, fortsätter han.

Jóhannsson hymlar inte om att han kan nappa på ett anbud från en annan liga.

– Ja, självklart. Om det finns en möjlighet som är mycket bättre än Hammarby så vill jag titta på det. Men just nu fokuserar jag bara på att avsluta säsongen bra och förhoppningsvis ta en Europaplats, säger han till SportExpressen.

29-åringen kommenterar även ryktena om just MLS.

– Det står att jag ska göra comeback i MLS men jag har aldrig spelat i MLS tidigare så det är svårt att göra en comeback när man aldrig varit där (skratt). Jag har alltid sagt att det är en intressant liga för mig och att jag ska spela där vid en viss tidpunkt i min karriär. Jag vet inte om det blir nu eller om det blir om ett till två år. Det får vi se, säger han till SportExpressen.

Thomas Berg
thomas@fotbolltransfers.com