Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Konflikten löst - Zengin och Mörk överens

Publicerad: 2020-03-16 19:49 Utlandsproffs

I vintras försattes Erkan Zengin i personlig konkurs av tidigare agenten Patrick Mörk. Nu har parterna nått en förlikning.

Konkursförvaltaren Guy Lofalk bekräftade i december att tidigare landslagsmannen Erkan Zengin försattes i personlig konkurs.

Zengin vägrade betalade 2,8 miljoner kronor till agenten Patrick Mörk. Svenska Fotbollförbundets skiljenämnd beslutade till agentens favör.

Nu skriver fotbolldirekt.se att Zengin och Mörk nått en förlikning, vilket innebär att spelaren undviker personlig konkurs.

– Det var så oerhört tråkigt att det som skedde verkligen skedde. Men vi träffades i början av januari och hade ett bra snack. Vi har resonerat och hittat en lösning, säger Mörk till fotbolldirekt.se.

– En lösning är nu klar och den personliga konkursen mot Erkan Zengin är på väg att dras tillbaka. Det har verkligen inte känts bra för mig att han drabbades så, fortsätter agenten.

Mörk betonar att han nu kan pusta ut då han aldrig velat skada Zengin.

– Skönt att han känner så. Det kom in människor mellan oss som förstörde. Men det finns sådana som har det värre än mig, som det ser ut i världen just nu. Det viktigaste är verkligen att människor tar hand om varandra just nu. Ikväll ska jag spela match och det inför tomma läktare, sista matchen innan ligan stänger, säger Zengin själv till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com