Foto: Cesare Purini/Bildbyrån

Lampard stöttar Ancelotti: "Kan jobba var som helst på högsta nivå"

Publicerad: 2019-12-11 14:23 Italien

Napoli erbjöd Carlo Ancelotti en förlängning fem gånger innan han till slut fick sparken. Frank Lampard är samtidigt övertygad om att italienaren kommer få ett nytt toppjobb.

Carlo Ancelotti fick sparken från Napoli sent i går kväll. Detta trots att laget några timmar tidigare slagit Genk med 4-0 och kvalificerat sig till slutspel i Champions League.

Nu skriver Marca att Napolis president Aurelio De Laurentiis innan dess erbjudit Ancelotti en förlängning vid fem tillfällen, men fått nobben varje gång.

Ancelotti kopplas nu starkt ihop med både Arsenal och Everton. Hans tidigare spelare Frank Lampard, numera manager i Chelsea, tror att italienaren snart studsar tillbaka.

– Jag har enorm respekt för honom, jag är väldigt ledsen för hans skull. Jag vet att det var ett tufft jobb för honom på sistone. Jag såg hans intervju före matchen och jag tyckte det var en väldigt typisk och elegant intervju i vad som verkade vara en mycket tuff tid för honom. Han uppför sig alltid briljant, säger han enligt Goal.com.

– Jag tror naturligtvis att han kan arbeta var som helst i världen på högsta nivå, fortsätter Lampard.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com