Foto: Phil Noble/Bildbyrån

"Dejan Lovren är väldigt öppen för en flytt Roma"

Publicerad: 2019-08-17 12:47 Italien

Liverpools mittback Dejan Lovren kan fortfarande hamna i Roma. Det betonar agenten, som jobbar som mellanhand i affären.

I går kom uppgifter från Italien om att Roma backat från affären med Dejan Lovren, 30, eftersom mittbacken ställt nya lönekrav.

Men agenten Alessandro Lucci, som agerar mellanhand i förhandlingarna, menar att Lovren fortfarande kan lämna Liverpool för Roma.

– Lovren är väldigt öppen för att flytta till Roma och jag tycker att det är uppenbart, med tanke på att vi pratar om en stor klubb. Efter att Gianluca Petrachi och Guido Fienga tagit över kan man se att det är en ny och mycket hälsosammare atmosfär i Roma, säger han till Tuttomercatoweb och fortsätter:

– I alla operationer finns det problem, speciellt för en spelare av Lovrens kaliber som nått Champions League-final de senaste två säsongerna. Med tiden kan man ta sig förbi dessa hinder. Jag vet inte om Lovren kommer gå till Giallorossi, men som det är nu är det hans prioritet.

Gazzetta dello Sport skriver samtidigt att Roma fortfarande visar intresse för ytterbacken Elseid Hysaj - som vill lämna Napoli.

Prislappen ligger på 15 till 20 miljoner euro, enligt tidningen. 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com