Foto: Phil Noble/Bildbyrån

De Bruyne om Sterling: "En av de mest ödmjuka"

Publicerad: 2019-04-15 20:09 England

Manchester Citys mittfältare Kevin De Bruyne uttalar sig om relationen till lagkamraten Raheem Sterling - och det är bara varma ord om engelsmannen.

Manchester Citys anfallsstjärna Raheem Sterling, 24, har av brittisk media många gånger blivit orättvist porträtterad.

Lagkamraten Kevin De Bruyne, 27, menar att engelsmannen är raka motsatsen mot de som framgår i media, även om han själv till en början hade sina fördomar.

– Innan jag kom till Manchester City visste jag inte riktigt något om den här Raheem Sterling. Jag hade aldrig träffat honom, och att döma av det jag hade läst, så trodde jag att han skulle vara en annan typ av karaktär, säger belgaren till Player's Tribune och fortsätter:

– Jag trodde inte att han skulle vara en dålig typ. Men tabloiderna hävdade alltid att han var arrogant. Så jag trodde att han skulle vara det... vad kallar engelsmännen det? En skitstövel, kanske? Över tid kom jag allt närmare Raheem eftersom våra söner är födda ungefär samtidigt, så de ville alltid leka med varandra. Han kunde inte vara mer annorlunda från det tabloiderna sa. Det är den riktiga sanningen: Raheem är en av de trevligaste, mest ödmjuka personerna som jag har träffat i fotbollen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com