Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Officiellt: Emil Wahlström klar för GAIS

Publicerad: 2019-02-10 11:07 Superettan

Emil Wahlström gick skilda vägar med BK Häcken efter 16 år i föreningen. Nu står det klart att mittbacken fortsätter karriären i GAIS.

GAIS meddelar på sin officiella hemsida att mittbacken Emil Wahlström har signerat ett tvåårskontrakt.

31-åringen kommer närmast från spel i BK Häcken, där han tillbringade 16 år. Tränaren och sportchefen Bosko Orovic kommenterar värvningen av Wahlström.

– Emil är en väldigt fin kille och kommer att passa utmärkt in i gruppen. Han är också en riktigt bra bollspelare med känsliga passningsfötter och fint positionsspel. Hans rutin och spelförståelse kommer  att bidra till vårt spel både i offensiven och defensiven och jag är väldigt glad att vi äntligen har kommit i mål i våra diskussioner. Om det inte sker något oväntat på skadefronten så är detta vår sista spelare in i årets trupp och det känns bra att vi nu kan fokusera 100% på att utveckla laget, säger Orovic till klubbens hemsida.

– Värvningen av Emil Wahlström har gjorts möjlig genom ett extra tillskott till klubben från supportrar och Gais Intressenter. Vi hade ställt in oss på en trupp som innehåller 18 spelare men nu känns det ju väldigt bra att få stänga fönstret med en fin förstärkning, inte minst med tanke på att vi har några killar på skadelistan. Jag vill verkligen tacka de personer som hjälpt oss ro detta i land.

Wahlström var tidigare aktuell för Örgryte IS.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com