Foto: Malmö FF

Officiellt: Malmö FF värvar Adi Nalic

Publicerad: 2018-11-16 11:10 Allsvenskan

Landskrona BoIS offensive mittfältare Adi Nalic, 20, har skrivit på för allsvenska storklubben Malmö FF.

Malmö FF bekräftar på sin officiella hemsida att Adi Nalic, 20, är klar för klubben. Han ansluter från Landskrona BoIS och har signerat ett kontrakt över 2022.

– Jag är en individuellt skicklig spelare, som samtidigt är en bra lagspelare. Mina största styrkor är min teknik och arbetskapacitet. Jag jobbar mycket både offensivt och defensivt och rör mig på stora ytor över hela planen, säger 20-åringen till hemsidan och fortsätter:

– MFF är Sveriges största klubb och när jag hörde om intresset var det ett ganska lätt val. När jag var yngre såg jag en del MFF-matcher. Här ska jag spela en dag, tänkte jag. Att jag nu ska få spela framför supportrarna på Stadion, det är lite av en dröm. Jag ser fram emot att börja träna med laget. När matcherna väl drar igång hoppas jag på att kunna bidra med mål och assists.

Sportchefen Daniel Andersson:

– Vi har följt honom ett bra tag. Han har senast varit i Landskrona som har haft det tufft men där han ändå har gjort en bra säsong. Han har spetsegenskaper inom avslut och teknik som är väldigt spännande. Jag tror att han kan utvecklas ännu mer i vår miljö. Han har glöd och rätt inställning. Det är en kille som är beredd att jobba väldigt hårt för att bli bättre.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com