Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Niklas Hult: "Jag mår fantastiskt bra nu"

Publicerad: 2018-10-25 17:23 Utlandsproffs

Niklas Hult har lämnat kaoset i Panathinaikos bakom sig och trivs utmärkt i sin nya klubb AEK Aten.

Niklas Hult, 28, lämnade Panathinaikos för rivalen AEK Aten i januari, mycket på grund av en strulig ekonomi.

Nu berättar ytterbacken för Fotbollskanalen att problemen med Panathinaikos är lösta och att han trivs utmärkt i sin nya klubb.

– Jag tycker att det löste sig ganska så smidigt ändå med Panathinaikos. Det är inga ”hard feelings” längre. Jag hade en jättefin tid där och är jätteglad över det. Tyvärr blev det som det blev med en ohållbar situation med obetalda löner och en klubb som var på gränsen till konkurs, så det var ingen rolig sista tid, men det var även en väldigt fin tid där också, säger Hult till sajten.

– Jag mår fantastiskt bra nu. Jag känner att jag är i riktigt fin form och om man bara pratar om den fysiska biten, så har jag aldrig varit bättre tränad. Det var såklart mycket strul och en tuff period när jag bytte klubb vid jul och nyår, så det påverkade mig ganska mycket under första tiden i Aek. Nu har jag fått förtroende och det känns riktigt bra, fortsätter han.

Hult har snabbt tagit en ordinarie plats i AEK Aten och spelar nu Champions League-fotboll.

– Det är klart att det har varit en pojkdröm att få spela i Champions League. Jag lyser upp som en sol varje gång jag hör musiken, temasången i Champions League. När man står där ute går det inte att ha annat en världens leende. Det är en mäktig känsla, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com