Foto: Bildbyrån

Jonas Olsson: "Jag har inga kommentarer"

Publicerad: 2018-10-09 10:15 Allsvenskan

IFK Göteborg har dementerat uppgifter om att Poya Asbaghi kommer ersättas av Hjalmar Jonsson och Jonas Olsson. Den sistnämnde ligger lågt om situationen.

Det var GP som i går rapporterade att IFK Göteborg bestämt sig för att sparka tränaren Poya Asbaghi och assisterande tränaren Alf Westerberg.

Enligt tidningen ersätts de av Hjalmar Jonsson och Jonas Olsson. Men Blåvitt gick senare ut med en kraftfull dementi på sin officiella hemsida.

Jonas Olsson, som tidigare varit huvudtränare i Blåvitt, är numera akademiansvarig. Han tiger om situationen.

– Jag har inga kommentarer kring det över huvud taget. Jag kan inte kommentera det. Jag är akademiansvarig i IFK Göteborg och det förhåller jag mig till, säger han till Fotbollskanalen.

På frågan om han fått en förfrågan om att involveras i A-laget, svarar Jonas Olsson:

– Jag kommenterar ingenting. Skulle jag säga det ena så utesluter man det andra. Med respekt för alla som jobbar med A-laget så har jag inga kommentarer kring det.

Jonas Olsson ger sin syn på den uppkomna situationen i Blåvitt.

– Det är klart att det är kämpigt. Det har alla föreningar då och då, att det inte riktigt går som man har tänkt sig och då gäller det att alla knyter näven tillsammans och gör det bästa av det. Jag är övertygad om att vi kommer att lösa det här med det fantastiska stödet vi har från alla supportrar och alla som jobbar hårt varje dag för IFK Göteborg. Just nu är det kämpigt men det är då man blir stark också. Det är bara att gnugga på, säger han till Fotbollskanalen.

GT skriver samtidigt att Blåvitts klubbdirektör Max Markusson i dag kommer träffa lagets spelarråd för att diskutera framtiden.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com