Foto: Thorsten Wagner/Bildbyrån

Hrgota i frysboxen - öppnar för Allsvenskan i januari

Publicerad: 2018-09-04 10:12 Utlandsproffs

Den svenske anfallaren Branimir Hrgota får ingen speltid i Frankfurt. Nu talar hans agent ut om situationen och siktar på en januariflytt.

Branimir Hrgota, 25, sitter på ett utgående kontrakt med Eintracht Frankfurt. Anfallaren ville flytta redan i somras, men någon övergång blev aldrig av.

– Det fanns några erbjudanden från Bundesliga, men vi blev inte färdiga där. Sedan fanns det klubbar från 2.Bundesliga och utländska klubbar som vi tackade nej till, säger hans agent Drazen Gilja till fotbolldirekt.se.

Numera tränar inte Hrgota med A-laget, utan på egen hand med några andra spelare från seniortruppen.

– Det är ingen optimal situation. Vi får se om det kan öppna upp sig och att han får komma tillbaka upp i a-laget, säger agenten till fotbolldirekt.se.

I januari har Hrgota rätt att skriva ett förkontrakt med en annan klubb för att flytta som bosman efter säsongen. Men det kan bli en övergång redan i vinter och Allsvenskan är en möjlighet.

– Det kan hända saker, absolut. Vi kommer titta på alla alternativ, både i Tyskland och utomlands. Sverige? Ja, vi lyssnar på allt som kommer in. Sedan är det kanske inte högsta prioritet. Men det är mitt jobb att lyssna på allt, säger agenten till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com