Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Officiellt: Karl Bohm klar för GAIS

Publicerad: 2018-07-20 16:24 Superettan

BK Häcken släpper Karl Bohm efter en halv säsong. 22-åringen fortsätter karriären i Superettan och GAIS.

BK Häcken bekräftar på sin officiella hemsida att Karl Bohm, som anslöt från Utsiktens BK inför säsongen, lämnar för spel i GAIS.

– Karl är en spelare har varit 100 procentig i träning och match under sin tid i klubben. Inför säsongen skrev vi ett kontrakt på 1+3 år, men när GAIS visade intresse ville inte vi stå i vägen för ett längre avtal hos dem. Vi tackar Karl för hans insatser i klubben och önskar honom all lycka i den grönsvarta tröjan, säger sportchefen Sonny Karlsson till hemsidan.

GAIS meddelar på sin officiella hemsida att den offensiva yttern signerat ett kontrakt över säsongen 2020.

– Det här är en bollskicklig och snabb spelare som kan användas i kantpositioner både som forward och mittfältare. Jag har haft bra koll på honom i flera år men känner honom såklart bäst ifrån tiden i Utsikten där han gjorde en väldigt fin säsong 2017 och spelade till sig en chans i Allsvenskan. Kalle är en skicklig fotbollsspelare som är riktigt bra på att utmana och slå sin gubbe, han jobbar stenhårt för laget och den här övergången gör att vi får ytterligare offensiva hot i laget, säger tränaren Bosko Orovic till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com