Foto: Bildbyrån

Fabio Borini går till Parma - nobbar Swansea City

Publicerad: 2011-06-05 12:04 Italien

Fabio Borinis kontrakt med Chelsea var utgående. Han var i år utlånad till Swansea City och hade möjlighet att stanna där. Men anfallaren har valt att flytta till Italien och Parma.

2007 lämnade han Bologna för Chelsea. Några år senare är anfallaren tillbaka i Italien. Denna gång har Fabio Borini valt spel i Parma.

I Chelsea fick Borini inte särskilt mycket speltid. Han gjorde fyra inhopp förra säsongen. Annars har det mest varit spel i reservlaget. Av den anledningen lånades Borini ut till Swansea City i Championship för ett par månader sedan.

I Swansea gjorde han sex mål på tolv matcher. Laget tog dessutom klivet upp till Premier League. Och 20-åringen hade kunnat fortsätta i Swansea.

- Jag hade en stor möjlighet att stanna i Swansea och spela i Premier League, vilket jag skulle vilja göra. Kanske senare i min karriär, säger Borini till Swanseas hemsida.

- Men jag ångrar inget. Parma är en rätt så stor klubb med stora framtidsplaner. Kanske kan jag göra bra ifrån mig här och komma tillbaka till Premier League senare i min karriär, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com