Foto: Bildbyrån

Håkan Malmström tillbaka i Brage: "Är väldigt lojal"

Publicerad: 2011-05-19 11:28 Superettan

Precis innan transferfönstret stängde skrev IK Brage kontrakt med förra årets viktige försvarare Håkan Malmström - som flyttat till Stockholm. Nu är han tillbaka i truppen på grund av skadeläget.

På grund av sin och fruns arbetssituation flyttade Håkan Malmström till Stockholms efter fjolårssäsongen. Men IK Brage hann skriva kontrakt med honom precis innan transferfönstret stängde.

– Håkan har hela tiden tränat med Huddinge, så han är fulltränad och han är väldigt lojal mot oss och har lovat att ställa upp. Men om han får någon speltid mot Assyriska, det törs jag inte säga ännu. Det beror lite på hur det ser ut i truppen för övrigt på matchdagen, säger tränaren Lennart Andersson till Dala-Demokraten.

Kontraktet sträcker sig till 1 augusti - då öppnas även sommarfönstret. Nu kan även Gustav Sundsröm återkallas från sitt lån till Dalkurd FF.

– Vi har även haft funderingar att ta tillbaka Gustav Sundström från Dalkurd, han är ju vår spelare men just nu utlånad dit. Men den här gången gör vi inte det, vi får se längre fram hur det blir med Sundström.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com