Sätt betyg på spelaregenskaper

Publicerad: 2011-05-18 16:56 Fotbolltransfers.com

Hur bra teknik har Lionel Messi? Är Zlatan Ibrahimovic en vass avslutare? Eller är Michael Almebäck en brytningssäker mittback? Det är du som avgör!

Nu kan du själv sätta betyg på spelarnas egenskaper. Det här är bara en av många spännande funktioner i den nya versionen av fotbolltransfers.com. Läs mer här om övriga funktioner.

Du bestämmer själv hur bra skott, teknik och spelförståelse anfallarna har. Eller hur bra försvararna är på att bryta och markera.

Varje position har unika egenskaper som du kan betygsätta på en skala mellan 1 och 10.

Utifrån rösterna beräknas sedan snittvärden för respektive egenskap samt ett totalt snittbetyg. Detta leder i sin tur till en topplista där du kan se vilka spelare som har bäst snittbetyg.

Spelarna rankas därefter utifrån det totala snittbetyget i två olika listor. En för spelarna i Sverige och en för spelarna i Europa. Av den anledningen är det viktigt att notera att betygsättningen ska anpassas till dessa nivåer.

För att kunna rösta behöver du vara inloggad. Det gör du genom att koppla upp dig via Facebook Connect. Du hittar Facebookknappen längst upp på sajten samt i varje spelarprofil.

När du är inloggad kan du även föreslå ett marknadsvärde för samtliga spelare.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com