Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

AIK, Djurgården och IFK Göteborg jagar Sebastian Larsson: "Det är kul"

Publicerad: 2018-02-19 09:59 Allsvenskan


AIK, Djurgården och IFK Göteborg vill enligt uppgifter värva Sebastian Larsson - som öppnar för en flytt till Allsvenskan.

Det har tidigare spekulerats om att Djurgårdens IF och AIK är ute efter landslagsmittfältaren. Nu skriver Sportbladet att Stockholmsklubbarna får konkurrens av IFK Göteborg i jakten på Sebastian Larsson.

– Jag har inte bestämt mig och det finns inget klart. Men jag förstår att det blir spekulationer. Jag har varit ute länge och jag har ett kontrakt som går ut. Det är kul och positivt om det är flera klubbar och personer som vill ha mig i deras föreningar. Det är smickrande, säger 32-åringen till Sportbladet.

De allsvenska klubbarna vill värva mittfältaren när hans kontrakt med Hull City löper ut i sommar. Enligt uppgifterna kommer Larssons agent träffa de intresserade klubbarna i Sverige inför landskampen mot Chile 24 mars.

– Jag har jobbat med samma rådgivare under hela min karriär. Jag litar på att de sköter sitt jobb och tänker på min framtid så att jag helt kan fokusera på nuet, säger Larsson till Sportbladet.

32-åringen hymlar inte om att spel i Allsvenskan lockar.

– Jag har ju aldrig spelat i allsvenskan, men det känns som allsvenskan fått ett uppsving i intresse. Det är stora spelare som vänder hem och det känns som det är ett bra tryck i intresset och bra drag kring publiken. Jag hänger med i rapporteringen en del, säger Larsson till Sportbladet.

– Vi som familj kommer med all sannolikhet flytta hem. Beroende på när det blir så kan jag utan tvekan tänka mig att spela i allsvenskan då, om jag känner att jag inte är klar med min karriär. Då skulle jag se fram emot det, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com