Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

Mrabti: "Vill ta klivet till någon av de ligorna vars fönster är stängda nu"

Publicerad: 2018-02-04 11:57 Allsvenskan


Det har spekulerats i att Djurgårdens stjärna Kerim Mrabti kan vara på väg bort. Nu uttalar han sig om intresset och slår fast att han vill stanna.

Djurgårdens IF:s offensive kugge Kerim Mrabti har ryktats bort från klubben under januarifönstret, men nu lutar det åt att han stannar. I en intervju med Fotbollskanalen uttalar han sig om spekulationerna.

–  Det blir alltid rykten om sådana grejer. Jag hade något konkret bud, men det var heller inget som lockade. Jag hade en bra dialog med Bosse och det visade sig att det var bäst för mig att stanna. Oavsett om det blir i sommaren eller till vintern som jag lämnar så vill jag göra en bra säsong nu och är fullt fokuserad, säger han till Fotbollskanalen.

De flesta transferfönster har bommat igen för vintern, men ett antal fönster har fortfarande öppet, såsom ryska, amerikanska och kinesiska.

– Vissa fönster är fortfarande öppna, men det är inte aktuellt för min del. Jag vill ta ett kliv ut till någon av de ligorna vars fönster är stängda nu. Jag är definitivt öppen för att lyssna, men det ska ändå kännas rätt. Nu är jag kvar och trivs fantastiskt. Det är en stor glädje att vara tillbaka med grabbarna i laget, berättar Mrabti för sajten.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com