Foto: Bildbyrån

Michel Kamhie lämnar Husqvarna - satsar på civil karriär

Publicerad: 2011-05-10 15:43 Division 1

Bara efter fyra omgångar drabbas Husqvarna FF av ett rejält bakslag. Den tilltänke skyttekungen Michel Kamhie slutar med fotbollen för att satsa på sin civila karriär.

27-årige anfallaren Michel Kahmie skulle med sin rutin från Superettan hjälpa Husqvarna FF uppåt i tabellen den här säsongen.

Han har spelat totalt 52 matcher för Jönköpings Södra i den nästhögsta serien. Elva mål blev det. De senaste två säsongerna har han öst in mål i division 2 för Tenhult.

Men bara efter fyra matcher i division 1 lämnar han Husqvarna - trots ett gällande kontrakt över två säsonger.

– Det kommer nog bli ett långt brejk för mig. Jag har fått ett jobb som jag har haft på gång länge och då har jag sagt att fotbollen inte går i första hand längre. När man märker att man inte utvecklas eller inte har motivationen att köra vidare så ska man lägga av. Det har jag insett nu, säger Kamhie till Jnytt.se.

– Tittar man hur det har sett ut, både för laget och för mig, så har det gått tungt i början. Och med min roll i tränarens spelidé så har jag absolut ingenting att tillföra i HFF. Det har inte varit kul och det har väl märkts också, fortsätter han.

Nu jagar Husqvarna efter en ersättare.

– Fönstret är stängt men vi har tittat omkring oss. Det är om vi kan få dispens för ett nyförvärv eller om vi hittar någon med ett U22-avtal. Vi får jaga vidare, säger sportchefen Issa Iskander.

Se Michel Kahmies spelarprofil här.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Relaterade nyheter

Spelarprofiler

Klubbar