Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Officiellt: Jens Cajuste förlänger med Örgryte IS

Publicerad: 2017-12-30 12:55 Superettan

Den gångna säsongen gjorde Jens Cajuste debut i Superettan. Nu meddelar Örgryte IS att de kommit överens om en förlängning.

Den offensive mittfältaren Jens Cajuste, 18, debuterade för Örgryte IS i fjol. Sammanlagt gjorde han tre matcher, varav två från start.

Nu meddelar Örgryte IS att ynglingen har förlängt kontraktet. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2018. Tränaren Thomas Askebrand uttalar sig om Cajuste.

– Jens är ett jättespännande framtidsnamn. I år har jag bara sett honom spela en gång, men det gav verkligen mersmak måste jag säga. Han visade prov på jättebra egenskaper. I grunden ser jag honom som en offensiv mittfältare, men han har storleken och närkampsspelet för att klara av en roll som balanserade innermittfältare också, säger tränaren.

Cajuste gläder sig över det faktum att det blir en fortsättning.

– Det ska bli kul att få fortsätta i ÖIS, verksamheten jag har tillbringat en stor del av mitt liv i. Det känns som rätt ställe för mig att vara på för att utvecklas till en bättre spelare. Det är mitt mål nästa år, att utvecklas och bli en bättre spelare. Att lära mig av mina lagkamrater och tränare som finns i laget, säger han till klubbens hemsida.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com