Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Walker om Källström: "Om det stämmer är det jättetråkigt"

Publicerad: 2017-12-15 11:07 Allsvenskan

Kim Källström väntas lägga skorna på hyllan. Ett besked Kevin Walker inte hade räknat med.

Djurgårdens IF har kallat till en presskonferens i dag klockan 14.00 gällande Kim Källström.

Enligt SportExpressen kommer Källström meddela att han lägger skorna på hyllan. Något som lagkamraten Kevin Walker tycker är tråkigt.

– Om det stämmer är det jättetråkigt. Vi hade mer än gärna sett att Kim fortsatte även nästa år, speciellt när vi ska ut till Europa. Den nivån som Kim är på besitter ingen annan allsvensk spelare. Det klart att det blir ett väldigt stort avbräck för vilket lag som helst, säger han till SportExpressen.

– Det är oerhört tråkigt. Men samtidigt får man inte glömma bort att det är Kims beslut. Det är bara att respektera, om han väljer att sluta. Han har haft en fantastisk karriär, det har varit otroligt kul att få dela omklädningsrum med honom, fortsätter Walker.

Walker vet inte om Källströms beslut kan påverka Jonas Olsson och Andreas Isaksson.

– Jag vet faktiskt inte, men det känns som att Isaksson kan spela tills han är 50 år gammal. Bara han orkar och vill. Isaksson är kanske den bäste man spelat med och Olsson är en naturkraft känns det som. Han har haft lite skador, men jag kan förstå att tankarna slår de spelarna som kommer upp i åldern. Jag hoppas att de blir kvar. Det är en jävligt tråkig nyhet. Jag hoppas att han kör på ett tag till, det kanske går att övertala honom, säger han till SportExpressen.

SportExpressen skriver samtidigt att Källström kan tvingas betala tillbaka halva sign-on-bonusen på 10 miljoner kronor mittfältaren fick när han skrev på. Detta då kontraktet rivs ett år i förtid.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com