Foto: Bildbyrån

Dennis Olsson: "Det är lite nu eller aldrig"

Publicerad: 2017-12-08 10:36 Allsvenskan


GIF Sundsvalls ytterback Dennis Olsson känner att kommande säsong bli oerhört viktig för hans framtid.

Dennis Olsson, 23, är inte nöjd med den gångna säsongen. Ytterbacken fick inte mycket speltid under hösten. Det blev totalt 15 allsvenska matcher.

I en intervju med st.nu talar 23-åringen ut om den stora besvikelsen över den minskade speltiden i GIF Sundsvall.

– I det stora hela är säsongen en besvikelse för egen del. Särskilt hösten där jag med ett undantag inte spelar någonting. Det är en situation som jag aldrig varit med om, varken som ungdom eller seniorspelare, säger Olsson till st.nu och fortsätter:

– Under säsongen blir man så klart besviken och ledsen. Men det är inte så mycket att göra. Jag försökte träna på och göra bra ifrån mig på veckorna. Även om det stundtals kändes som att jag inte skulle få spela mer så för min egen och lagets del vill jag träna på så bra som möjligt.

Olsson har ett år kvar på sitt kontrakt med Sundsvall och kommande säsong bli avgörande för hans framtid.

– Klart att jag för egen del känner att det måste hända något. Jag har haft några bra och några mindre bra säsonger i A-laget där de mindre bra varit de två senaste. Nu är det mitt sista år på kontraktet och det är lite nu eller aldrig. Nu måste jag se till att göra en riktigt bra säsong för att ta det här någonstans, säger han till st.nu.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com