Foto: Bildbyrån

Edinson Cavani kopplas ihop med Manchester City

Publicerad: 2011-04-28 14:45 Italien

Ryktena om Edinson Cavani fortsätter - trots att anfallaren sagt att han stannar i Napoli. Nästa klubb att kopplas ihop med stjärnan är Manchester City. Hans agent vill dock inte prata om framtiden.

Manchester City är ständigt ute efter stora spelare. Därför är det inte konstigt ifall man skulle intressera sig för Edinson Cavani som haft en strålande säsong bakom sig i Serie A.

The Times skriver att Roberto Mancini och City gjort Cavani till sitt primära värvningsmål i sommar - tillsammans med Alexis Sanchez från Udinese.

24-åringen har gjort 26 ligamål för sitt Napoli så här långt. Totalt har det blivit 33 mål på 43 matcher.

Rapporten gör dock gällande att intresset för Cavani och Sanchez hänger på vilka som lämnar Manchester City i sommar. Det har bland annat ryktats om att Carlos Tévez kan försvinna.

Vad gäller Edinson Cavani är hans agent väldigt förtegen om framtiden - trots att anfallaren själv slagit fast att han blir kvar i Napoli.

– Många saker har värdelöst skrivits om Cavanis framtid, sensationella saker av personer som inte gör sitt jobb bra, säger Claudio Anellucci till Radio Kiss Kiss och fortsätter:

– Hur som helst är det meningslöst att gå in i denna diskussion. Det är rätt att Napoli tänker på att vinna de fyra återstående matcherna för att avsluta på topp. Detta är det bästa. Säsongen är inte över. Sen efter säsongen kommer vi att sätta oss ner och prata.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com