Foto: Kacper Pempel/Bildbyrån

Speltips: Finaldags i U21-EM

Publicerad: 2017-06-30 11:35 Spel

Ikväll avgörs det. Det är nämnligen dags för finalen i U21-EM. Spanien möter Tyskland och det förstnämnda laget är stora favoriter. Här får du en analys samt speltips till matchen.

DAGENS SPELTIPS PRESENTERAS I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT.

---

MISSA INTE: LeoVegas Sport erbjuder 100% bonus upp till 1000 kr. Klicka här för att skapa ett konto.

Tyskland U21 - Spanien U21
Fredag 30 juni, kl. 20:45
Speltips: Spanien över 1.5 mål
Odds: 1,85

Då var det dags för final i U21-EM och det är rätt väntade lag som drabbar samman i ett härligt avgörande som ska sätta punkt för detta mästerskap.

Spanjorerna har verkligen kört över allt och alla, vunnit samtliga sina matcher och imponerat mest av alla lag i turneringen. De är helt enkelt överlägsna, både spel- och materialmässigt. Och ändå känns det som om de inte spelat på sin allra högsta nivå. Kanske har man sparat den till finalen?

Det är ingen lätt uppgift tyskarna har framför sig, men är det något lag som kan besegra Spanien så är det just Tyskland. Och i denna final slår tyskarna ur underläge. Kan vara positivt, då pressen och de stora förväntningarna ligger hos det andra laget. Semin mot England kunde likväl slutat med en förlust, men med nöd och näppe vann de till slut på straffar, som i vanlig ordning när de möter engelsmän.

Spaniens trupp har fått luftas och alla i laget har fått speltid, medan Tyskland i princip matchat samma startelva rakt igenom hela EM:et och dessutom gått igenom en slitsam förlängning i semin. Det ska mycket till för att Spanien ska gå miste om en EM-titel, då de är det bättre laget samt fräschare och har mer energi i benen. Vem vinner det hela? Spanien!

Vill du få chansen att få 1000 kronor rakt in i ditt spelkonto - helt gratis? Då ska du läsa mer här.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Relaterade nyheter