Speltips: Semifinaler i U21-EM

Publicerad: 2017-06-27 15:52 Spel

Det är dags för semifinaler i U21-EM. Och det är inga skrällgäng som tagit sig vidare. England möter Tyskland medan Italien tar sig an Spanien. Läs våra speltips inför kvällens matcher!

DAGENS SPELTIPS PRESENTERAS I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT.

---

MISSA INTE: LeoVegas Sport erbjuder 100% bonus upp till 1000 kr. Klicka här för att skapa ett konto.


Speltips från www.tipparen.se:

England U21 - Tyskland U21
Tisdag 26 juni, kl.18:00
Speltips: båda lagen gör mål
Odds: 1,70

Ett rivalmöte av sann karaktär där elva engelsmän kommer slåss mot elva tyskar i ett fullskaligt fotbollskrig i över minst 90 minuter.

Det är inte jättelätt att summera Englands prestation så här långt i turnering. De vann sin grupp och stundtals kunde man finna något att imponeras över, andra stunder inget alls. Ett gott tecken är ju trots allt att grupp A ägdes utan att ta till ett storspel. Oavsett vilket lag England ställer ut på plan är det nästan alltid stor press på att laget ska prestera samt gå långt i det man deltar i. Därför ter sig det rätt logiskt att det överlag är ett överskattat landslag. Det ser man inte minst på resultaten.

Premier League må vara en av världens bästa ligor, men hur många engelsmän ser vi i storlagens startelvor? Att utländska spelare är i majoritet i de flesta startelvorna är inget som precis gynnar engelsk landslagsfotboll. Detta U21 har kanske inte än spelat på sin högsta nivå, men de måste de göra denna tidiga tisdagskväll på Miejski Stadion. Svårt att sia om hur det ska gå, men att England gör mål är mycket väl möjligt!

När vi nu ändå är inne på ordet överskatta, så är många gånger även Tyskland det. Men den stora differensen är att tyskarna kan backa upp det med troféer av alla möjliga slag. Då är det inte konstigt att de nästan alltid tillhör favoritskaran, även när de inte borde vara det. Själv tycker jag detta U21 är något överskattat. Motståndarna man stötte på i gruppspelet var inte de allra bästa. Man städade undan Tjeckien och Danmark rätt behagligt och innan Italien stod på andra sidan var de redan klara för semin. När så ledningen kom för Italienarna slutade båda lagen att spela mer eller mindre. Tyskarna står ändå som knappa favoriter i denna drabbning, men det här kan sluta hur som helst. Tyskland går sällan mållösa från någon fotbollsmatch och det kommer de heller inte att göra denna gång! Därför blir speltipset här att spela på att båda lagen gör mål.

Vill du få chansen att få 1000 kronor rakt in i ditt spelkonto - helt gratis? Då ska du läsa mer här.

---

Spanien U21 - Italien U21
Tisdag 27 juni, kl.21:00
Speltips: Spanien över 1.5 mål
Odds: 1,80

Mesta mästarna Italien ställs mot fyrfaldiga mästarna Spanien, som är den stora favoriten i turneringen. Onekligen ett intressant möte där vinnaren belönas med en finalplats.

Italienarna kan mycket väl tacka UEFA för att man får åtnjuta en semifinalplats. Organisationen felade genom att lägga den sista gruppspelsmatchen mot Tyskland och samtidigt är det synd om Slovakien, som jag själv tycker förtjänar platsen mer. Kanske borde tyskarna också straffas, för det var ingen riktig fotboll laget spelade.

I gruppspelet kändes det som Spanien hade på en lägre växel och ändå krossade de all vad motstånd heter. Löjligt bra! Startelvan fick en välförtjänt vila senast mot Serbien, vilket kommer gynna laget väl, speciellt i kvällens drabbning.

Här är och ska man vara stora favoriter, men de får absolut inte underskatta motståndet och jag tror inte de gör det heller. För det är det enda jag ser som kan fälla dem som lag. Förutom målvaktsposten är spanjorerna bättre på allt. Lagom till semin kommer också en högre växel att sättas in och spelar de på den nivån de kan finns inget lag som kan rå på dem.

Gli Azzurri har alls inte imponerat trots att de senast vann mot Tyskland. Italienarna som i vanlig ordning gnetar sig fram och tar sig med nöp och näppe vidare ur en grupp, har väldiga svårigheter med att imponera spelmässigt. Har de kapaciteten att vinna här? Kanske inte. Men störa? Absolut! Det finns faktiskt en sak som talar för de blåa och det är att Spanien hyser stor respekt för Italien och italiensk fotboll. Men kommer det att räcka? Det får vi se ikväll! Att Spanien gör mer än 1,5 mål ikväll är däremot väldigt sannolikt och därför väljer jag att spela på det.

Vill du få chansen att få 1000 kronor rakt in i ditt spelkonto - helt gratis? Då ska du läsa mer här.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com