Foto: Bildbyrån

Dulee Johnson nekar till anklagelser: "Det är politik"

Publicerad: 2011-03-30 16:15 Övriga Europa

Panaitolikos har bestämt sig för att sparka Dulee Johnson och utreder hur de ska bryta hans kontrakt. Förutom att han brutit mot interna regler anklagas han nu för sexköp - som han nekar till.

Att Dulee Johnson hamnat i blåsväder under sin karriär är ingen nyhet. I grekiska Panaitolikos har mittfältaren inte haft en mycket lättare tid. I förra veckan uppdagades det att Johnson brutit mot interna regler.

Klubben kallade till ett krismöte där spelaren ställde sig frågandes till anklagelserna. Då valde presidenten Fotis Kostoulas att undersöka möjligheterna att sparka 27-åringen.

Johnson ska ha varit uppkäftig mot sin tränare samt ha varit ute och festat kvällen innan match. Nu anklagas han dessutom för att i helgen ha köpt sex. Presidenten hävdar att personer från klubben sett Johnson ute.

Nu är Johnsons grekiske advokat Kimonas Evagelatos trött på alla anklagelser mot hans klient.

– Jag har tagit del av de här uppgifterna. Han har varit med sin fru i staden, han är professionell och det är omöjligt att han utfört det här, säger han till Expressen och fortsätter:

– Fortsätter de att felaktigt anklaga min klient för sådana här saker, de förnedrar honom, då kommer det här hamna i rätten. Det kommer få rättsliga följder. Vi kan komma att stämma dem.

Vidare tror advokaten att Panaitolikos driver en konspiration mot Dulee Johnson.

– Spelaren har inte brutit mot några regler. Det känns som folk sprider osanningar om Dulee för att han ska försvinna i väg. Givetvis är inte det här bra för Dulees karriär men han har mitt stöd. De får betala bra när de ska köpa ut honom från kontraktet.

Själv är tidigare AIK-mittfältaren upprörd och förstår inte de nya anklagelserna om sexköp.

– Det är helt felaktigt. Det är politik. För att de ska försöka bevisa att jag inte ska spela. Det här är ingenting som jag gjort, säger Johnson till Expressen.

Johnsons grekiske agent är också upprörd men inte orolig över att klubbar tappar intresse för klienten.

– Jag tror att klubben inte har belägg för allt de påstår, det är allt jag kan säga. Han har en framtid ändå. Många klubbar har visat intresse, säger Stelios Vradelis.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com