Inför Juventus-Barcelona

Publicerad: 2017-04-11 17:40 Spel

Det är tisdag och Champions League är tillbaka. Ikväll bjuds vi på en riktig intressant drabbning då Juventus tar emot Barcelona hemma i Turin. Här är allt du behöver veta om kvartsfinalen!

DAGENS SPELTIPS PRESENTERAS I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT.

---

Juventus-Barcelona
Tisdag 11 april, kl. 20:45

När Juventus Stadium invigdes sensommaren 2011 blev Juve den första klubben i Italien att helt och hållet äga sin arena. På den nya arenan har Juventus firat fem raka scudetti och arenan är byggd på samma mark som Stadio delle Alpi en gång stod på.

På glest befolkade delle Alpi vantrivdes "den gamla damen" och på Stadio Olimpico var de bara tillfälliga gäster. Juventus längtade efter en arena att kalla ett riktigt hem. Efter en lång väntan blev drömmen till slut sann.

På Juventus Stadium är hemmalaget orubbliga, att som gäster kunna åka därifrån med en poäng känns som en seger för väldigt många lag. Att börja hemma i denna tuffa kvartsfinal mot Barcelona får ses som något positivt. Mot spanska lag brukar Juve ta sig vidare i ett dubbelmöte. Jag tror att de har väldigt stor chans att göra det även denna gång. Självförtroendet är på sin plats, truppen intakt, formen är stark och motivationen väldigt hög. Senaste matcherna i ligan har varit "bocka av matcher", då de gått och väntat på att Barca ska anlända till Turin.

Oj vad spanska lag har respekt för italienska lag. Det är inte bara i klubblagsnivå utan även i landslag. Särskild Barcelona. Att åka till Italien och sedan vända hem igen innebär sällan tre poäng. Som säsongen sett ut för katalanerna kommer Juventus att vara en mardrömsmotståndare i detta skede. Defensivt och taktiskt skickliga lag passar inte Barcelona. Dessutom nätar Lionel Messi oftast aldrig på Italiensk mark. Den mirakulösa vändningen mot Paris kan vara "den höjdpunkten" som folk kommer att komma ihåg när säsongen summeras.

Vi bjuder på två speltips från den här kvartsfinalen, se nedan.

Speltips från www.tipparen.se.

MISSA INTE: Vill du vinna flyg och biljetter till Champions League-finalen i Wales? Då ska du klicka här för att läsa mer.

PRELIMINÄRA STARTELOR:

Juventus:
Buffon
Alves - Bonucci - Chiellini - Alex Sandro
Khedira – Marchisio
Cuadrado - Dybala –Mandzukic
Higuain

Barcelona: Stegen
Sergio Roberto - Umtiti - Pique – Alba
Rakitic - Mascherano – Iniesta
Messi - Suarez - Neymar

SENASTE MÖTEN:
2015-06-06: Juventus-Barcelona 1-3
2003-07-27: Juventus-Barcelona  2-2
2003-04-22: Barcelona-Juventus 1-1
2003-04-09: Juventus-Barcelona 1-1

SPELTIPS

SPEL 1: 1:a
ODDS: 2.62 (LeoVegas)

SPEL 2: Juventus tar sig vidare
ODDS: 2.6

 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com