Foto: Juan Medina/Bildbyrån

Speltips: Hett Madrid-derby och Peps stora utmaning

Publicerad: 2017-04-08 13:21 Spel

I Spanien väntar ett riktigt hett derby då Real Madrid tar emot Atletico Madrid. I England kämpar Manchester City för att hitta tillbaka till vinnarspåret efter fyra matcher utan vinst. Här är dagens bästa speltips!

DAGENS SPELTIPS PRESENTERAS I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT.

---

Speltips från www.tipparen.se.

SPELTIPS 1
Real Madrid-Atletico de Madrid
Lördag 8 april, kl.16:15

Ett kokande Madrid-derby väntar spelarna på vackra Santiago Bernabeu, när Real Madrid tar emot grannarna fram samma stad Atletico Madrid.

Real börjar känna lukten av en ligatitel igen efter några uteblivna år utan en sådan. Ska de fortsätta vara etta i tabellen krävs att de tar sig helskinnade igenom svåra och tuffa april-schemat som är fullproppat av heta drabbningar. Mot lokalkonkurrenterna stormtrivdes de tills en viss argentinare, med namnet Diego Simeone, dök upp och ville annorlunda. Real har de senaste månaderna vunnit många matcher utan att egentligen imponera vare sig på sig själva eller fotbollspubliken. De vita gänget brukar oftast skapa många och klara målchanser, men mot Atletico kommer de inte att få något gratis. Mot det här rödvita gänget måste de steppa upp för att vinna. Att de gör mål lär ske i alla fall.

Diego Simeone andas Atletico Madrid. Det är svårt att hitta en tränare med en sådan energi, entusiasm och mest av allt med en sådan passion för sin arbetsgivare. Det känner spelarna bortom all tvivel och det gör att hans mannar nuddar maxnivån av sin kompetens. Det saknas endast en pokal i Atleticos medaljskåp och det är tydligt att det är Champions Leauge-bucklan som är det stora målet för de röda Madrid. Därför har de haft lite svårt att motivera sig till vissa matcher i ligaspelet, vilket gjort att de tappat oväntade poäng.

Mot Real behöver de inte leta efter motivation, den finns där och den finns i massor. Råkar spelarna glömma det, kommer Diego Simeone att påminna dem omgående. Med ett av världens bästa försvar och kryddat med blixtsnabba kontringar kommer Atletico se till att Real får en svettig lördagseftermiddag.

Alla viktiga spelare i båda lagen kommer finnas tillgängliga.

Jag har valt två spel till denna match. Ett något enklare och det andra är lite mer vågat, men som jag också tror på.

SPEL 1: Båda lagen gör mål 
ODDS: 1.7

SPEL 2: Atletico Madrid gör över 1.5 mål 
ODDS: 3.25

MISSA INTE: LeoVegas Sport erbjuder 100% bonus upp till 1000 kr. Vill du dessutom vinna flyg och biljetter till Champions League-finalen i Wales? Då ska du klicka här för att läsa mer.

---

SPELTIPS 2
Manchester City-Hull City
Lördag 8 april, kl.16:00

Pep Guardiolas första säsong är ett misslyckande. Han har en trupp att laborera med men väljer ändå många dåliga beslut som leder till dåliga resultat.

Det är ingen hemlighet att Citys försvar är under all kritik, men anfallet som tidigare fungerade bäst har också varit väldigt ineffektivt. Båda dessa saker har straffat dem säsongen igenom. Pep beter sig vid sidan av som om han tränar ett juniorlag, medan det i själva verket är fullblodiga proffs med stor talang som bara behöver stimuleras för att gå igång, inte gnällas ihjäl eller komma med överdrivna gester från avbytarbåset.

Det här är den riktige utmaningen i hans karriär, Barça och Bayern var aldrig en sådan. Och det märks att han är tagen på sängen. Den här säsongen kommer långt ifrån att bli någon succé, nu gäller det bara att rädda den ifrån ett totalt misslyckande.

CL-platsen har de i sina egna händer fortfarande och även en FA-cuptitel är inom räckhåll. Det skulle i så fall vara ett stort plåster på såret. Mot Hull hemma ska City helt enkelt köra över, ett poängtapp ska inte finnas på kartan och en hel del mål är att vänta av hemmalaget.

Även här bjuds det på två förslag till spel i matchen.

SPEL 1: City över 2.5 mål    
ODDS: 1.74 Leovegas 

SPEL 2: City över 3.5 mål
ODDS: 2.9 (Leovegas')

MISSA INTE: LeoVegas Sport erbjuder 100% bonus upp till 1000 kr. Dessutom har du varje vecka chansen att vinna en Premier League-tröja! Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com