Foto: Andreas L. Eriksson/Bildbyrån

Inför IFK Norrköping-Hammarby

Publicerad: 2017-04-02 16:05 Spel

Allsvenskan är äntligen igång igen och idag spelas ytterligare tre matcher. Vi tittar närmare på en av dessa, nämligen IFK Norrköping mot Hammarby.

DAGENS SPELTIPS PRESENTERAS I SAMARBETE MED LEOVEGAS SPORT.

IFK Norrköping-Hammarby IF
Söndag 2 april 2017, kl. 17:30.

Efter universums längsta vinteruppehåll är Allsvensk fotboll äntligen på tapeten igen. Som vi längtat. Spelar ingen roll om det är spelare, ledare, fans och inte allra minst vi som älskar att tippa, alla har vi längtat stort och alla på sitt eget lilla sätt!

Söndag eftermiddag smäller det på Nya Parken i Norrköping när "Peking" tar emot grannarna från östkusten "Bajen" från Södermalm. När de här lagen stöter samman anas det mål i luften så som förra säsongens drabbning på samma arena när hemmalaget tog en 3-1 seger.

Detta IFK Norrköping som inte allt för länge sedan hade fastnat i Superettantröskeln men som nu har klamrat sig fast i toppen av Allsvenskan igen. Med ett eget spel, högt tempo, anfallsglad och med små medel till hands spelar man en underhållande fotboll som kanske är värt att kalla Sveriges bästa. Efter en trög inledning på Svenska Cupen har dem nästintill förnedrat sina motståndare och tur har inget med saken att göra. Det garanteras mål när IFK Norrköping äntrar en fotbollsplan, men anfall på anfall gör också att dem blottar sig bakåt och då öppnas ytor för det andra laget.

Hammarby å sin sida är fortfarande på jakt efter att hitta en stabilare grund att stå på än två 11:e placeringar två år på raken. Även om de kan göra en hel del mål släpper dem in desto fler, vilket är på tok för dåligt.

I båda lagen prioriteras anfallsfotbollen högt, därmed blir varken publiken eller tv-tittarna blåsta på underhållning.

När premiären blir ett faktum kommer 22 spelare att kliva in till en välfylld Nya Parken och göra sitt yttersta för att tillfredsställa publiken.

SPEL: Över 2.5 mål
ODDS: 1.72 (Leovegas)
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com