Foto: Bildbyrån/montage

Officiellt: Isaksson, Sjöberg och Larsson till IFK Luleå

Publicerad: 2017-03-31 12:51 Division 1

IFK Luleå slår till stort under sista transferdagen. Keaton Isaksson, Linus Sjöberg och Jonathan Larsson ansluter till truppen.

IFK Luleå meddelar på sin officiella hemsida att man gjort klart med tre nyförvärv.

Det handlar om mittfältaren Keaton Isaksson (Ekenäs IF), mittfältaren Linus Sjöberg (Västerås SK) och backen Jonathan Larsson (Helsingborgs IF).

– Det känns bra, måste också rikta ett stort tack till en av våra trogna partners som har hjälp till så att vi kunde genomföra alla tre värvningarna. Vi får in tre bra spelare som direkt konkurrerar om startplatser, vilket kommer höja vår nivå, säger sportchefen Daniel Kalén till hemsidan och fortsätter:

– I Keaton och Linus får vi in bolltrygga mittfältare, som är användbara på olika positioner. I Jonathan så får vi in en ytterback som vill vara med i det offensiva spelet, roligt att HIF ser IFK Luleå som en bra miljö för Jonathan. Gemensamt för alla tre är att de är ambitiösa spelare som vill utvecklas.

Larsson lånas inledningsvis in från HIF fram till sommaren. För Isaksson och Sjöberg handlar det om permanenta övergångar.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com