Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Djurgården ser ut att nobba Alexander Michel: "Känner mig vilsen"

Publicerad: 2017-02-20 17:01 Allsvenskan

Djurgården har avbrutit Alexander Michels provspel. Mittbacken ser ut att få söka sig vidare i jakten på ny klubb.

Alexander Michel, 24, har varit inställd på en övergång till Djurgårdens IF.

Men nu berättar mittbacken för fotbolldirekt.se att den allsvenska klubben avbrutit provspelet.

– Jag känner mig vilsen om jag ska vara ärlig. Som det ser ut nu är det över. Jag vet inte vad som hände. Det gick jättebra fotbollsmässigt och både Bosse (Andersson, sportchef) och Özcan (Melkemichel, tränare) var nöjda. De gav besked förra veckan att jag skulle bli kvar, säger Michel till sajten.

– Jag trivdes jättebra med grabbarna och allt runtomkring. Det skulle vara ett bra kliv för mig. Jag var inställd på att få stanna. Nu vet jag inte vad som händer, fortsätter han.

Kontraktet med Syrianska FC, som värvat två nya mittbackar, har löpt ut. Nu är Alexander Michel tillbaka på ruta ett. Men dörren till DIF kanske inte är helt stängd.

– Nu är vi öppna för det mesta, vi får se vad som händer. Jag vet inte om det är stängt helt för Djurgården. Det är en svår situation men nu måste jag börja tänka på andra alternativ. Jag hoppas att jag visade tillräckligt i Djurgården och visade att jag håller och kan spela i allsvenskan. Jag känner att det är där jag ska vara, säger Michel till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com