Foto: Bildbyrån

Djurgården har koll på Mikael Ishak: "Men inte aktuellt nu"

Publicerad: 2011-03-10 14:09 Allsvenskan


Mikael Ishak, 17, slog igenom i fjol med Assyriska FF och gjorde mål mot Djurgårdens IF i gårdagens träningsmatch. Sportchefen Stefan Alvén bekräftar att man följer honom men att något intresse inte finns i dagsläget. Vidare öppnar han för fler nyförvärv.

Fotbolltransfers.com avslöjade för några veckor sedan att Assyriska FF:s supertalang Mikael Ishak följs av tre klubbar i Premier League och att Glasgow Rangers velat värva honom.

Men också att en allsvensk klubb visat intresse för 17-åringen. Den allsvenska klubben är inte Djurgårdens IF - men sportchefen Stefan Alvén bekräftar att man har koll på Ishaks utveckling.

– Han är duktig så det är en spelare som vi kommer att följa med intresse under året. Men det är alltså inget som är aktuellt nu, säger Stefan Alvén till fotbolltransfers.com.

– Det ingår i mitt uppdrag att ha koll på bra spelare, speciellt i vårt närområde. Mikael Ishak tillhör en av dem som vi förstås kollar på, fortsätter han.

Stefan Alvén öppnar dock för nyförvärv innan transferfönstret stänger sista mars.

– Det är för tidigt att säga om truppen är spikad. Det är några veckor kvar, vi får se vad som händer, säger Alvén till fotbolltransfers.com.

Vad tittar ni främst på?

– Vi känner att vi skulle vilja förbättra konkurrensen på yttermittfältsplatserna, säger Alvén.

Någon som är aktuell i dagsläget?

– Jag vill inte gå in närmare på vad vi kikar på.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com