Foto: Bildbyrån

Officiellt: Luc Castaignos klar för Inter

Publicerad: 2011-03-04 15:11 Italien

Inter och Feyenoord är överens sedan tidigare. Men nu är övergången för Luc Castaignos, 18, helt klar efter att alla parter undertecknat alla handlingar.

Feyenoord bekräftar på sin officiella hemsida att försäljningen av anfallstalangen Luc Castaignos till Inter formellt är helt klar. 18-åringen genomgick en läkarundersökning under måndagen och ansluter till sin nya klubb 1 juli.

– Mitt besök hos Inter var en stor erfarenhet. Jag märkte direkt i Milano att allting i Italien handlar om fotboll. De gav mig ett varmt välkomnande innan jag genomgick en grundlig medicinsk undersökning. Sen skrev jag på kontraktet i Inters huvudkvarter, säger Castaignos på Feyenoords hemsida.

– Jag är väldigt nöjd och stolt över att jag kommer bli en spelare i ett av världens bästa lag nästa säsong. Jag har inte träffat tränaren än, men det finns gott om tid för det i sommar, fortsätter han.

Luc Castaignos har så här långt gjort nio mål på 28 matcher i holländska ligan. Enligt mediauppgifter betalar Inter runt 4 miljoner euro. Castaignos har skrivit på fram till 2015.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com