Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Besara om Hammarby: "Jag trodde att de skulle erbjuda ett kontrakt"

Publicerad: 2016-08-05 22:03 Utlandsproffs

Klubblöse Nahir Besara uttalar sig i dag om en potentiell återkomst till det Hammarby han lämnade i fjol - och menar att han är lite förvånad.

Nahir Besara, 25, har lämnat turkiska Göztepe och tränar just nu med Assyriska FF.

Men att Hammarby IF är aktuellt dementerar mittfältaren - och medger för Länstidningen att det är något som förvånar honom.

– Jag hade en bra tid i Bajen, och det var väldigt kul att spela för en så bra publik. Men Hammarby har inte kommit med något kontraktsförslag. Vi har kontakt och så och de gillar mig, men som det ser ut nu blir det inte Hammarby, säger Besara.

På frågan om han är besviken svarar han så här:

– Besviken och besviken. Man kan inte vara besviken. De tänker på sitt och jag tänker på mitt. Men jag är lite förvånad faktiskt. Jag trodde att det skulle erbjuda ett kontrakt, men det har de inte gjort och jag kan inte vänta hur längre som helst, säger han till LT och fortsätter:

– Det finns andra klubbar som erbjudit bra kontrakt i Allsvenskan. Med ett lag är jag långt gången i dialogen, en fin klubb som ligger topp åtta, men det är upp till mig. De väntar på mitt svar. Någon gång nästa vecka ska det vara klart med någon klubb.

Besara berättar också för tidningen att han gärna spelar i Skandinavien härnäst.

Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!