Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Shpetim Hasani missnöjd med speltiden: "Får se vad som händer"

Publicerad: 2016-04-25 22:06 Allsvenskan

Speltiden har varit bristande och GIF Sundsvalls anfallare Shpetim Hasani medger för Fotbolltransfers.com att han är missnöjd.

Shpetim Hasani, 33, gör sin andra säsong i ett GIF Sundsvall som toppar den allsvenska tabellen.

I en intervju med Fotbolltransfers.com gör anfallaren ingen hemlighet av att han vill spela mer.

– Det är klart att jag inte är nöjd med speltiden jag fått hittills. Jag har ju inte fått spela så mycket som jag önskat. Det är lite tråkigt. Men jag har inte deppat, utan gjort bra ifrån mig på både träning och match, men det är tränarna som tar ut laget. Mycket mer kan jag inte göra. Men jag är helt klart inte nöjd med speltiden hittills.

Du sitter på utgående kontrakt. Kan det bli en flytt redan i sommar?

– Jag har fokus på nuet. Jag försöker hålla mig i form, träna på bra och ta en startplats i laget. Sen får vi se hur det blir framöver. För tillfället har jag inga tankar på att flytta, men vi får se hur det blir.

Vill du stanna?

– Just nu är det fokus på här och nu. Jag trivs här och fokus ligger på att ta en plats i laget, men som sagt - vi får se hur det blir, säger Hasani till Fotbolltransfers.com.

Anfallare reflekterar sedan kring GIF Sundsvall anno 2016.

– Vi har haft en bra spelidé och skapat chanser utifrån vår egen förmåga och inte motståndarnas misstag. Den idén har nog gjort att vi tagit de här poängen och spelat underhållande fotboll. Kan vi fortsätta så kan det bli en rolig säsong, säger Hasani och fortsätter:

– Vi ska vara väldigt nöjda med inledningen, både med prestation och resultat. Vi gör jobbet defensivt, jobbar stenhårt för varandra och lyckas ta poäng. Vi har gjort det bra trots att vi haft ett tufft schema.

33-åringen är dessutom tydlig med vad hans personliga mål är.

– Jag vill spela på så hög nivå som möjligt så länge jag känner att jag håller. Kroppen känns bra, formen känns bra. Så länge det går vill jag spela så högt upp som möjligt, säger Shpetim Hasani till Fotbolltransfers.com.

Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com