Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Daniel Nordmark: "Jag är absolut öppen för att diskutera"

Publicerad: 2016-04-22 09:10 Allsvenskan

Han har i princip gett upp barndomsdrömmen. Nu handlar det om att spela så mycket som möjligt, säger Daniel Nordmark till Fotbolltransfers.com.

Daniel Nordmark, 28, kom till Örebro SK från Helsingborgs IF sommaren 2014.

Fyra omgångar in i säsongen resonerar mittfältaren kring årets ÖSK.

– Vi har inlett bättre än förra året. Det känns som att vi är vassare i år jämfört med hur det såg ut i början av fjolårssäsongen, vilket är viktigt om man ska plocka poäng.

Och för din del - hur känns det?

– Jag kämpar på och tycker att det känns bra. Jag har fått fler minuter för varje match. Det är en konkurrenssituation som råder och det är bara att inställa sig på den.

Nordmarks kontrakt med Örebro löper ut efter säsongen, men han tänker inte på framtiden i det här skedet.

– Det är inget som vi funderat på riktigt än. Vi har inte börjat diskutera.

Vill du förlänga?

– Jag trivs absolut bra i klubben och stan. Jag är absolut öppen för att diskutera, säger han till Fotbolltransfers.com.

Nordmark betonar att han inte hört någonting om intresse från andra klubbar, utan att det är agenten som håller koll på den biten.

När det gäller spelare som har kommit in i årets trupp, som Maic Sema och Michael Almebäck, har han bara gott att säga om dem.

– Micke har jag kamperat ihop med i U21-landslaget och han är som jag minns honom. Snabb, stark och duktig med boll. Maic hade jag bara hört talas om, men han är kvick och också bra med boll. Det är två nyförvärv som lyfter vårt lag.

Att Daniel Nordmark hunnit fylla 28 gör att drömmarna börjat blekna, medger han.

– Ambitionen är att spela så mycket som möjligt. Man har blivit lite äldre så barndomsdrömmen att spela i Italien, i Roma, kanske inte är ett realistiskt mål längre, men däremot att spela på en hög nivå och göra det bra, säger han till Fotbolltransfers.com.

Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com