Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Daniel Gustavsson följs av utländska och allsvenska klubbar

Publicerad: 2016-04-21 17:30 Allsvenskan

Daniel Gustavsson har utgående kontrakt med Örebro och resonerar kring framtiden i en intervju med Fotbolltransfers.com.

Daniel Gustavsson, 25, är en viktig kugge i Örebro SK. För Fotbolltransfers.com berättar mittfältaren om intresset som finns, att han trivs i ÖSK och om hans intryck av säsongsinledningen.

– Säsongen har börjat lite upp och ner. Vi startade ganska dåligt, sedan gjorde vi två helt okej matcher där vi vann båda. Jag tycker att det har varit godkänt i år jämfört med tidigare säsonger, där vi börjat lite svagare.

Hur känns det för egen del?

– Lite samma sak. Jag känner inte riktigt att jag nått toppen än. Men det är bara början, så det är väl bara att köra på så kommer det att bli bättre.

Kontraktet med ÖSK löper ut efter säsongen och Gustavsson menar att han mår bra i klubben.

– Vi får ta det lite som det kommer, men jag trivs bra i Örebro, så vi får se.

Har ni börjat diskutera?

– Ja, lite grann, men det har inte löst sig än i alla fall. Men det är ingen brådska heller. Sedan är det klart att man alltid vill se sig om efter utlandsäventyr och så. Det är en dröm som kanske blir lite lättare att uppfylla när man sitter på utgående. Men jag trivs jättebra i Örebro, säger Gustavsson till Fotbolltransfers.com.

På frågan om det finns intresse för honom gör mittfältaren ingen hemlighet av att det faktiskt gör det.

– Det är ju agenten som har hand om det och han har nämnt lite olika. Lite folk har ju koll på en, men det är inte så mycket mer jag vet.

Är det allsvenska eller utländska klubbar?

– Både och.

När det gäller hans ambitioner menar 25-åringen att han ser fram emot framtiden.

– Det känns som att de närmsta åren kommer att vara de bästa, att man förmodligen kommer att bli bättre och bättre. Självklart skulle det vara roligt att testa utomlands.

Någon speciell liga du drömmer om?

– Nej, inte direkt. Jag har alltid gillat La Liga, men som det ser ut nu så är man kanske inte på den nivån. Men jag är ju hyfsat ung, så kanske hinner jag höja mig, säger Daniel Gustavsson till Fotbolltransfers.com 

Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com