Foto: Bildbyrån

Har gjort magnetröntgen - på IFK Norrköpings begäran

Publicerad: 2011-01-13 10:34 Allsvenskan

IFK Norrköping har krävt en magnetröntgen av Bobbie Friberg da Cruz knä innan man konkretiserar sitt intresse - som kvarstår. Klubben testar även en spelare.

Bobbie Friberg da Cruz har opererat sitt knä två gånger. Och IFK Norrköping har krävt - innan de går vidare med sitt intresse - en magnetröntgen, för att vara säkra så att allting är okej.

– Det är inga konstigheter alls. Jag förstår om klubbarna vill veta vad som försiggår i knäet på spelarna, säger Friberg da Cruz till Folkbladet.

– Jag har inte haft några problem på slutet och kände inte av något i fjol, fortsätter han.

Under gårdagen berättade mittbacken för fotbolltransfers.com att han kände till "Pekings" intresse lite grand men att inget konkret intresse fanns från klubben, eller någon annan klubb för den delen.

– Jag känner till det lite vagt, men vet inte vart dem står. Det är mycket snack nu, klart det är så. Det är sådana tider. Klubben verkar satsa, men inget jag vill kommentera vidare. Kommer det något konkret så tar jag det då, sa han till fotbolltransfers.com igår.

Men Folkbladet skriver att Friberg da Cruz varit och besökt IFK Norrköping tidigare. Och sportchefen Tony Martinsson slår fast att intresset är intakt.

– Nu när magnetröntgen är avklarad väntar vi in svaret innan vi går vidare. Bobbie vill lämna Randers men vi ska fortfarande komma överens med klubben och Bobbie själv. Det är en mittback vi söker, säger sportchefen.

Vidare kommer klubben att testa en ny spelare - som anländer på söndag.

– Sen kommer han att träna med oss under måndag till fredag. Jag vill inte avslöja namnet än men han kan spela mittback och defensiv mittfältare, säger Tony Martinsson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com