Foto: Bildbyrån

Anders Wikström lägger av: "Jättenöjd med min karriär"

Publicerad: 2015-10-29 10:34 Allsvenskan

Gefles mittback Anders Wikström, 33, har bestämt sig för att lägga skorna på hyllan.

Anders Wikström sitter på ett utgående kontrakt med Gefle IF och har haft magproblem. 33-åringen väljer nu att lägga ner elitsatsningen, skriver Gefle Dagblad.

– Före säsongen snackade väl jag och Hasse Berggren om att se hur säsongen utvecklade sig eftersom kontraktet gick ut. Men halvvägs, även om jag kom tillbaka och kunde träna, så var vi väl överens om att jag som rutinerad spelare var för långt från att konkurrera om en startplats, säger mittbacken till tidningen.

– Nu har ju dessutom Fällman och Rauschenberg varit samspelta och bra, så det är inget att säga om det. Det får vara bra för mig nu – och jag är jättenöjd med min karriär. Tolv år på elitnivå. Det trodde jag nog aldrig från början. Nej, jag är säker – det trodde jag verkligen inte. Det blev rätt bra det här, fortsätter Wikström.

När Allsvenskan avrundas på lördag kommer Anders Wikström få speltid mot Åtvidabergs FF.

– Jag ska få några minuters speltid på lördag. Det blir en skön avslutning. Jag vill ju gärna få göra några minuter på Gavlevallen också, det skulle kännas konstigt annars, säger Wikström till Gefle Dagblad.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com