Foto: Bildbyrån

Sebastian Castro-Tello förlänger med Hammarby

Publicerad: 2010-12-27 11:32 Superettan

Hammarby IF fortsätter förlänga kontrakt. Efter Johannes Hopf är Sebastian Castro-Tello på tur att stanna i klubben. Anfallaren har skrivit på för hela fem år.

Hammarby IF har lyckats skriva ett nytt långtidskontrakt med anfallaren Sebastian Castro-Tello. Det nya avtalet sträcker sig över fem år.

– Jag trivs bra i Bajen och det känns bra att spela här. Det är en fantastisk klubb som jag vill vara med och ta upp i Allsvenskan igen, säger Castro-Tello på officiella hemsidan.

Sportchefen Gustaf Grauers är naturligtvis nöjd över att ha rott affären i hamn.

– Eftersom "Castro" är ung och användbar på så många positioner kände vi att vi ville ha ett så långt kontrakt som möjligt. Han har också varit fantastiskt tillmötesgående i våra diskussioner, och det kan jag inte tolka på annat sätt än att han har en fantastisk klubbkänsla, säger Grauers.

Castro-Tello tillägger.

– Jag och Gustaf kom bra överens. Vi skrev ett kontrakt som känns bra för både klubben och mig. Pengar är inte allt, det är kärleken som är viktigast. Kanske har jag också Bajen i ryggen när det sedan är dags för mig att pröva spel i utlandet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com