Foto: Bildbyrån

Barcelona tiger om Koke - duo på väg bort

Publicerad: 2015-06-23 18:50 Spanien

Presidenten Josep Maria Bartomeu vill inte kommentera rykten som placeras i Koke i Barcelona. Vidare kan Gerard Deulofeu och Martin Montoya lämna.

Tidningen Sport rapporterade tidigare under dagen att Josep Maria Bartomeu är överens med en mittfältare som spelar i La Liga och att han ansluter till Barcelona presidenten blir omvald 18 juli.

Nu har spekulationerna tagit fart om att mittfältaren i fråga är Koke. Den spanske landslagsmannen nobbade Barça förra sommaren och förlängde istället med Atletico Madrid.

Josep Maria Bartomeu vill dock inte kommentera uppgifterna om Koke.

– Vi är alla ute efter spelare som exalterar medlemmarna, men tränaren måste övertygas. Det händer alltid i en kampanj. Ingen är bekräftad och ingen affär är slutförd, säger han enligt Football Espana och fortsätter:

– Koke? Jag kommer inte prata om namn. Jag kan inte säga huruvida jag pratat med någon president, men det är möjligt. Det finns inga förhandlingar med någon. Det är normalt med dessa rykten och det exalterar fansen.

Liverpool Echo rapporterar samtidigt att Barça-talangen Gerard Deulofeu anlänt till England för att slutföra sin övergång till Everton.

Ytteranfallaren var säsongen 2013/2014 utlånad till just Everton, men tillbringade förra säsongen i Sevilla.

Enligt uppgifterna betalar Everton runt 6 miljoner euro för att köpa loss Gerard Deulofeu.

Slutligen berättar agenten till högerbacken Martin Montoya att det kan bli en flytt från Barcelona i sommar.

– I fotboll är allt möjligt, även att Montoya lämnar Barcelona. Vi ska träffa klubben om en vecka, vi ska försöka göra situationen mindre komplicerad genom att visa dem buden som kommit till oss, säger Juan De Dios Carrasco till FCInterNews.

– Är Inter ett av dem? Jag kan inte säga något om det, jag säger bara att många klubbar lagt bud, fortsätter agenten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com