Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

Nabil Bahoui: "Jag är redo för större steg än Holland"

Publicerad: 2015-06-21 12:50 Allsvenskan

Det är bara en tidsfråga innan Nabil Bahoui lämnar Allsvenskan och AIK. Anfallaren känner sig redo för en större liga.

– Ja. Jag gjorde det valet när jag var i BP och gick till AIK för att försöka slå igenom i allsvenskan först istället för att gå utomlands, och jag tycker att jag har gjort det hyfsat. Om det inte blir nu i sommar så känner jag att det är dags i vinter i alla fall, säger Nabil Bahoui till fotbolldirekt.se.

I januari var Bahoui väldigt nära att lämna AIK för spanska Real Sociedad, men klubbarna kom inte överens om prislappen. Spanien är ett land han gärna flyttar till.

– Själv sitter jag bara hemma och kollar på fotboll på TV och tycker att alla ligor är bra, men jag gillar Spanien lite extra på grund av topplagen där. Men var jag sedan hamnar vet jag inte, säger han till fotbolldirekt.se.

Däremot vill han inte till den holländska ligan, där många andra svenskar spelar.

– Jag har alltid tyckt om Holland, men det känns som att det är dags att hoppa över den ligan. När man är ung går man dit och lär sig grunden, det är en bra nästa flytt, men det känns som att jag är redo för ett större steg. Men sedan kan det bli Holland, jag vet inte, det är bara Gud som vet, säger Bahoui till sajten.

Den 24-årige anfallaren har ett och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med AIK. Den här säsongen har han gjort fem mål på åtta allsvenska matcher.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com