Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

IFK Göteborg tar snart tag i utgående kontrakt

Publicerad: 2015-06-11 09:36 Allsvenskan

John Alvbåge, Marcus Sandberg, Hjalmar Jonsson, Billy Nordström och Karl Bohm sitter alla på utgående kontrakt. Snart ska IFK Göteborg inleda samtal med dem.

IFK Göteborg går på semester som allsvensk serieledare. Sportchefen Mats Gren har varit väldigt upptagen med de inlånade spelarna.

Men inom kort kommer han inleda samtal med John Alvbåge, Marcus Sandberg, Hjalmar Jonsson, Billy Nordström och Karl Bohm, som alla sitter på utgående avtal.

– Vi har inte tittat på någon med utgående ännu, det har varit mycket fokus på Seb (Sebastian Eriksson), (Thomas) Mikkelsen, och (Heath) Pearce och deras olika situationer, säger Gren till fotbolldirekt.se.

– Så hittills har det inte funnits möjlighet riktigt, men det finns med i planeringen. Vi kommer att börja inleda samtal om det här nu i sommar, efter uppstarten, fortsätter han.

Odense har tidigare meddelat att Thomas Mikkelsen återvänder från Blåvitt. Men Gren ger inte upp.

– Jag håller på och diskutera med dem, men det är inte helt lätt. Men vi har kontakt, jag pratade med dem senast i går om Thomas. Som sagt, det är inte lätt men vi försöker fortfarande, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com